Afrikanske smykker er anderledes

Afrikanske smykker – andre materialer – samme symbolik.

Afrikanske smykker er anderledes fra de første afrikanske smykker. Men selvom materialerne er anderledes, er ånden ikke ændret, og det afrikanske er stadig hot som et trendy herresmykke.

Afrika er moderen for kunsten. Selv da mennesket levede i huler, sørgede vi for at berette vores fantasier og oplevelser på væggene. Dengang lavede de også forskellige smykker. Dengang var de afrikanske smykker dog primært lavet af muslingeskaller, ben og tænder fra dyr, mens vi i dag mest laver de afrikansk smykker af snor, perler, læder og nogle typer plastik og metal. Og selvom materialerne måske har ændret sig igennem tidens løb, så har ånden og symbolikken det ikke.

De afrikanske smykker, kan fås i armbånd, halskæder og i nøgleringe. Og kombinationen af snor, læder, perler og metaller, der ligner træ er blevet afsindigt populært de seneste år. Der er mange forskellige designs, og de har uden tvivl også et, der passer lige præcis til dig. De fleste af de afrikanske smykker er som sagt lavt af snore, læder, perler og lidt plastik eller metal. Kombinationen af disse materialer gør, at de føltes og ser ud som et autentisk afrikansk smykke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *